Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megbocsátás megerősítése - lelki méregtelenítés

2008.03.28

 

 A következő szöveget lehetőleg hangosan olvassuk fel magunknak:

 

 

 

A megbocsátás megerősítése

 

 

 

 

 1. Én, (itt a saját nevünk következik) most megbocsátok (az a név következik. akinek megbocsátunk), amiért fájdalmat okozott nekem. Úgy érzem, hogy amit tett, az rossz dolog volt, és engem mélyen megbántott. Én, (itt a saját nevünk következik) most áldásomat adom, és a legmagasabb rendű jóság nevében felmentem (itt az a név következik, akinek megbocsátunk), és a legmagasabb rendű jóság nevében magamat is megáldom és felszabadítom. Ámen!

2. Én, (itt a saját nevünk következik) teljesen és maradéktalanul megbocsátok magamnak (ezért és ezért). Most, azonnal megbocsátok magamnak.
3. Én, (itt a saját nevünk következik) teljesen és maradéktalanul megbocsátok (az illető neve, akinek megbocsátunk) azon (szándékáért vagy tettéért). Most és azonnal megbocsátok.
4. Én, (itt a saját nevünk következik) megbocsátok mindenkinek, akik az idők kezdetétől fogva bármikor, bármilyen szinten és bármilyen módon megsértettek, vagy fájdalmat okoztak nekem. Most, azonnal és maradéktalanul megbocsátok nekik.
5. Én, (itt a saját nevünk következik) mindenkitől megbocsátást kérek, akit az idők kezdetétől fogva bármikor, bármilyen szinten és bármilyen módon megsértettem, megbántottam. Én, (itt a saját nevünk következik) teljesen és maradéktalanul megbocsátok magamnak a tettemért.
6. Én, (itt a saját nevünk következik) most megbocsátok magamnak mindazért a fájdalomért és szenvedésért, amelyet az idők kezdetétől fogva minden szinten magamnak okoztam. Most és azonnal megbocsátok magamnak.
7. Én, (itt a saját nevünk következik) most, azonnal kész vagyok feladni életemben a (a függőség, fájdalom, félelem vagy probléma megnevezése) iránti szükségletemet. Elfogadom Isten, a Szentlélek, a mindennapok segítségét, és bízom bennük, hogy segítenek begyógyítani minden sebemet és egészséges módon kielégíteni minden szükségletemet.
 
 
 
 
 
Szív csakra:
 
 

A mappában található képek előnézete Békés hit