Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. Harmadik szem központ

2014.06.12

 Harmadik szem csakra 

 

Megerősítő gondolatok:

Átérzem a csönd szükségességét az életemben. 
A kérdéseimre a választ önmagamban találom.
Megbízom lényem magjában, tudom, hogy vezet és megvéd engem.
Megbízom érzéseimben.
Nem szükséges semmit sem bizonygatnom. Bennem az isteni terv nyilvánítja ki önmagát.
Tele vagyok bölcsességgel.
Bízom abban, hogy képzeletem boldog és biztonságos világot teremt számomra.
A képzelet a kreativitás éltetője.
Úgy döntöttem, hogy pontosan olyannak fogadom el magamat és másokat is, amilyenek vagyunk.
Követek el hibákat, de az teszi lehetővé, hogy tanuljak és fejlődjek.
 
Szanszkrit neve:  Adzsna, annyit jelent: észlelni, tudni, ellenőrízni
Eleme:                   fény/telepatikus energia
 
  Fizikai szemünk az eszköz, amellyel észleljük a kézzelfogható világot. Fizikai értelemben a fény behatol a szemünkbe és agyunkban képpé alakul. Ezoterikus értelemben az intuició úgy tör be az elmébe, mint egy fénysugár, és belső képzetet hoz létre. Az ember ilyenor felkiált: Heuréka!
  A harmadik szem, amely a két szemöldök között található, más elvontabb képességeket ígér nekünk. Így intuitív módon megragadhatunk olyan dolgokat, amelyekről fizikai úton nem nyerhetünk benyomást. Hétköznapi megfogalmazásban megérzéseket emlegetünk, ha olyan tudásról van szó, amely kívül esik az ésszerűségen.
 
  A csakra pozitív archetípusa a médium.
Mindenki médium, aki hisz abban, hogy az élet nagy kérdéseire önmagában találja meg a választ. A médium belső énje hangjára figyel. Fölismeri, hogy a harmadik szem csakra bölcsessége olyan, mint a finom suttogás, amelyet nem lehet meghallani a hétköznapok hangzavarában. Ezért a médium rájön, hogy mennyire szükséges a meditáció és a szemlélődés a kreativitás és az intuíció fejlesztése érdekében.
  Albert Einstein vagy Thomas Edison, nyiltan elismerik, hogy fölfedezéseiket inkább köszönhetik intuiciónak, mint a logikának. Einstein nem egy elmélete álmodozásból született. Egyszer azt képzelte, hogy egy napsugáron lovagol, és ebből szűrte le azt a következtetést, hogy a világegyetem görbül és véges.
 
 
Mély tisztánlátással rendelkezel
 

Bízz abban, amit lelki szemeiddel látsz, és abban is, amit fizikai látásoddal érzékelsz, mert spirituális látásod segít a gyógyításban, a tanításban és az útmutatásban.

Az angyalok azért küldik neked ezt a kártyát, hogy segítsenek megbízni azokban a képekben, amelyeket lelki szemeid előtt látsz, miközben álmodsz, valamint azokban, amelyeket fizikailag érzékelsz (például ismétlődő számok, tollak, érmék, felvillanó fények és így tovább). Mivel a Teremtő mindent lát, érthető, hogy te (és mindenki más) megöröklöd a spirituális látás adományát. Ha úgy tűnik, hogy ez a képességed nem működik többé, ennek oka lehet valami fájdalmas múltbéli élmény, amelyet az angyalok segíthetnek meggyógyítani és elengedni.

Tudd, hogy jó, ha tisztánlátással érzékelsz, mivel ezt az áldást használhatod arra, hogy segítsen neked a gyógyító és tanító munka során. tisztánlátásod emellett folyamatos és pontos útmutatást is ad számodra, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan egy autóban a GPS a helyes úti célhoz vezet. Bízz abban, amit látsz.

Ezután lélegezz mélyen, és lazulj el, mivel a tested viszkethet vagy megborzonghat, miközben elengedi a régi méreganyagokat. Maradj ebben a folyamatban, amíg nem érzed, hogy a tested teljesen ellazult. Tudd, hogy képes vagy irányítani a tisztánlátásodat azáltal, hogy segítséget kérsz az angyaloktól.

 

A mappában található képek előnézete Csakrák